Laddboxar

Laddboxar för er el/hybridbil är den bästa lösningen för att ladda säkert i hemmet eller på jobbet. Kompletterar man med lastbalansering så kan man säkerställa att huvudsäkringarna inte löser ut p.g.a. överbelastning. Det innebär att laddströmmen sänks automatiskt under perioder när "huset" behöver mer energi.

Smarta hem

Idag finns det flera olika sätt att göra sin elinstallation lite mer intelligent och användarvänlig. Man kan styra lampor och uttag trådlöst och från sin telefon. Det går även att schemalägga eller tända/släcka med solens upp/nedgångstid. Man kan med enkelhet släcka allt i huset med en knapp vid exempelvis ytterdörren.
Vi installerar och programmerar även system inom KNX bussystem. Det är ett standardiserat kommunikationssystem för fastighetsautomation.

Villor

Detta är ett exempel på projekt som slutfördes under 2020. I detta projekt utförde Cuprum Elinstallation alla el/data/ljudinstallationer. Det innefattade hus, garage, två attefallshus, växthus, pool samt utemiljöer. Allt ritat av Wingårdh arkitekter. Projektet dokumenteras även av TV4-programmet Grand Design Sverige.